Защо е полезно да се консултираме при птп?Много често в нашата страна е срещан сценария при, който пострадал гражданин при пътнотранспортно произшествие е получил сериозни наранявания. Докато пострадалия гражданин се възстановява в лечебно заведение получава, обаждане от представител на застрахователната компания на виновния за произшествието водач. Застрахователната компания на виновния за произшествието водач естествено предлага споразумение и бързо изплащане на „голямо“ обезщетение! За пострадалия гражданин в този момент сумата изглежда разумна,приемлива и предложението е прието. Договореното обезщетение е изплатено на пострадалия.

Но в избързването да приеме предложеното му  „голямо“ обезщетение, пострадалия гражданин дали не е пропуснал нещо?

В повечето случаи, когато избързваме да вземем важно решение, почти винаги грешим!

Грешим, защото бързаме и не познаваме в детайли видовете пътнотранспортни произшествия, нараняванията които сме получили и размерът на обезщетението, което бихме могли да претендираме и получим по съдебен път. 

Но да се върнем на пропуските! Какво се случва най-често?

След известно време пострадалия гражданин е изправен пред сериозни финансови проблеми, защото парите от сключеното споразумение не са стигнали за да покрият лечението му и гражданина съжалява, че е избързал. Парите не са стигнали, защото  пострадалия гражданин не е пресметнал правилно :

    • всички минали, настоящи и бъдещи медицински разходи;
    • евентуална загуба на трудоспособност;
    • загуба на доходи;
    • плащания за помощник в домакинството;

Нашият екип винаги ще разгледа задълбочено вашият казус и ще определи какво обезщетение заслужавате да получите. Ние ще се борим, за да видим, че получавате справедливото обезщетение, което заслужавате и в него са включени всички разходи, които сте направили за вашето възстановяване.На всеки наш клиент ще предоставим аргументирано становище за размера на обезщетението, което може да получи по съдебен път.

Ако вие или член на вашето семейство сте претърпели телесни повреди или сте загубили близък човек при пътнотранспортно произшествие, позволете на нашият екип с богат опит да ви помогне да получите обезщетението, което заслужавате.
Вашият коментар