ARH S1! Полезна информация!

Мина се малко повече от година от деня, в който служителите на „Пътна полиция“ се сдобиха с модерно оръжие срещу нарушителите на Закона за движението по пътищата.Всеки правоспособен водач на моторно превозно средство е виждал и чувал за „триногите“. Наистина „триногите“ са уникално оръжие в борбата срещу „джигитите“ на пътя, което елиминира човешкия фактор при засичането на скоростта и намалява, използването на култовия израз „Какво правим сега?“ . Но какво е полезно да знаем за „триногите“?

Произведени са от унгарския производител ARH.INC, който има свои представителства в САЩ, Чехия и Сингапур.
НОВАТА ARH S1 ANPR КАМЕРА е мобилна камера за измерване на скоростта и движението с вграден ANPR. Той е способен да забележи бързо превозно средство на разстояние до 1200 метра и да върне сертифицираното измерване на скоростта от невероятни разстояния от 600 метра. Никоя друга камера за контрол на скоростта не може да регистрира нарушител от това разстояние – възможно благодарение на уникалната високо точна лазерна технология на S1.

Камерата за скорост S1 е преносима: отварянето на кутията за носене, за да се настрои устройството и да започне измерването, отнема по-малко от две минути. Благодарение на компактния и универсален дизайн, не е необходимо да се свързват други добавки или аксесоари за разлика от много други устройства на пазара. Вграденият ANPR двигател, инфрачервеното осветление, лазерния тракер, GPS, WiFi и 4G модем са защитени от здравия IP54 пластмасово-метален хибриден корпус.

Пътна полиция вече има оръжие срещу нарушителите, което е едновременно сигурно, криптирано и не може да бъде компрометирано. Архивирането на ARH S1 не отговаря на всички тези критерии: от момента, в който устройството заснема видео или изображение, основано на доказателства за нарушението, файловете с резултати се криптират и не могат да бъдат променяни. Доказателствата, съдържащи автоматично признатите регистрационни номера, доказателствата за изображения и видео, местоположението и времевият отпечатък, се съхраняват сигурно на устройството. Той се предава незабавно на централен сървър чрез шифрован канал. Резултатите могат да бъдат достъпни своевременно на всяко друго устройство (свързано към централния сървър), например таблет в превозно средство, което е готово да предприеме действия.

ПРЕДИМСТВА:

S1 предлага:

 • Наблюдение и правоприлагане на движението без персонал
 • Сертифицирано измерване на скоростта дори на разстояние от 600 метра
 • Настройка в рамките на минути
 • 30 × оптично увеличение за ANPR
 • Дизайн „всичко в едно“: IR светлини, ANPR двигател, лазерен лъч и комуникация

S1 предлага решения за често срещани проблеми чрез:

 • Измерване на скоростта на далечни разстояния
 • Незабавни резултати след 2-минутна настройка
 • Регистрацията на събития без намеци
 • Прехвърляне на данни незабавно чрез 4G или WiFi
 • Работи самостоятелно

S1 е идеален за:

 • Бързо изпълнение
 • Контрол на трафика
 • Средно измерване на скоростта
 • Измерване на скоростта от патрулни коли

СПЕЦИФИКАЦИИ

S1 съчетава разпознаване на регистрационни номера, камера с оптично увеличение от 30 ×, инфрачервено и LED осветление, комуникация, GPS, обработка на данни и сертифицирани възможности за лазерна детекция в един единствен преносим модул. Неговото вградено детектиране на движение, изход JPEG image / MJPEG, вътрешен буфер за изображения и H.264 компресия могат да осигурят до десет пъти по-малък видео поток, което води до по-малък трафик и по-малко пространство за съхранение.

Повече информация за ARH S1, можете да намерите тук:https://www.arh.hu/

Вашият коментар