ЗА НАСНие поставяме нашите клиенти в центъра на всичко, което правим, и се стремим да поддържаме етично поведение по всяко време на съвместната ни работа.

Защо да изберете „ЕВРОПЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИ ПРИ ПТП“?

Защото ние можем, да заплатим непокриващите се от Здравната каса разходи за лечението на пострадалите при пътнотранспортни произшествия: прегледи, изследвания, консултации със специалисти, а при необходимост ще покрием и разходите за лечение в специализирани болници.

Защото ние можем, да предоставим на пострадалите при пътнотранспортни произшествия специализирана правна помощ от опитни и квалифицирани адвокати в областта на застрахователното право и в частност делата за неимуществени вреди при ПТП.

Защото разполагаме и с екип от опитни автотехнически експерти, които винаги могат да дадат компетентно мнение по изготвената в досъдебното производство автотехническа експертиза и ако има допуснати пропуски да ги коригираме на време.

Защото нашите адвокати знаят, как да образуват и спечелят гражданското дело, водено срещу застрахователната компания, където е сключена застраховка „Гражданска отговорност“ на виновния за ПТП водач, за присъждане на справедливи застрахователни обезщетения на пострадалите при пътнотранспортни произшествия граждани, за претърпените от тях неимуществени и имуществени вреди.

Защото нашите адвокати, могат и знаят как да спечелят наказателното дело срещу виновния за пътнотранспортното произшествие водач.

Защото членовете на нашия мобилен екип могат, да окажат специализирана помощ на всеки пострадал при пътнотранспортно произшествие.

Ние можем да предложим, всички наши услуги и на наследниците на граждани загинали при пътнотранспортни произшествия.

Ако сте пострадали при ПТП или наследник на починал гражданин вследствие на катастрофа, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви разясним, какви са Вашите права в случая и ще Ви помогнем, да получите справедливо обезщетение за причинените неимуществени вреди.

Организацията ни разполага с висококвалифицирани и опитни юристи, които ще Ви помогнат да получите максимално обезщетение във възможно най-кратки срокове.